×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Sävsjö växlar till sig fler semesterdagar

2011-09-08, Tidningenvision.se

Visions medlemmar i Sävsjö kommun får nu möjlighet att växla semesterdagstilläget mot fem dagars längre semester. ”Det har varit positiv respons, främst från de yngre”, säger Lena Svensson-Webb, Visions avdelningsordförande.

Uddevalla, Tyresö, Nacka och Lindesberg. Det är några av de kommuner där Visions medlemmar tidigare haft möjlighet att växla semesterdagstillägget mot längre semester. Nu sällar sig Sävsjö till raden. Möjligheten gäller inte alla kommunanställda, bara Visions medlemmar.
–Det här är win-win för Vision och för arbetsgivaren. Jag tycker det är roligt att medlemmarna får den här förmånen, säger Lena Svensson-Webb.

Tidigare har arbetsgivarorganisationen Sveriges Kommuner och Landsting, SKL, varit negativ till att anställda kan byta till sig fler semesterdagar. I de senaste centrala förhandlingarna mellan SKL och Vision (dåvarande SKTF) öppnades dock upp för en möjlighet att lokalt förhandla sig till fler semesterdagar i utbyte mot semesterdagstillägget.

Tjänar man 25 000 kronor i månaden är semesterdagstillägget drygt 3700 kronor.

Oscar Magnusson

oscar.magnusson@sktf.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum