×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Kommunsamarbetet fortsätter i Västmanland

2011-09-12, Tidningenvision.se

Fagersta och Norberg slår samman sina centrala ekonomifunktioner. Fusionen är en fortsättning på ett långtgående samarbete mellan kommunerna i norra Västmanland och södra Dalarna.

Sedan tidigare ingår Norberg och Fagersta i flera kommunförbund, som är en samverkan mellan flera kommuner. Det handlar bland annat om lönehantering, räddningstjänst, utbildning och miljökontor. Nu går Fagersta och Norberg alltså vidare och skapar en gemensam nämnd för ekonomiadministration. Budget- och redovisningsfrågor finns bland det som den nya verksamheten ska syssla med.

–Det har varit svårt att rekrytera personal inom detta område och då blir en liten kommun som Norberg väldigt sårbar. Därför gör vi detta, säger Staffan Mood, kanslichef i Norbergs kommun.

Även Skinnskattebergs kommun har fått en förfrågan om att ingå men tackat nej på grund av att man har ett annorlunda ekonomisystem.

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum