×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Idrottshallar kan offras i kristider

2011-09-23, Tidningenvision.se

Flera stora idrottsanläggningar kan komma att säljas ut i Enköping. Anledningen är kommunens ansträngda ekonomi.

Enköpings största idrottsanläggning Idrottshuset, ishallen Bahcohallen och närliggande fotbollsplaner kan snart komma att delvis tas över av näringslivet, rapporterar Sveriges Radio Uppland.

Simhallen i Idrottshuset är så sliten att den snart måste renoveras och nu diskuteras om näringslivet ska tillåtas att gå in med pengar och äga och driva idrottshallarna tillsammans med kommunen.

På måndag är alla kommunpolitiker kallade till ett informationsmöte med kommunledningen, där alternativen för idrottsanläggningarna kring Torggatan kommer att presenteras.

– Det är otroligt mycket pengar inblandat och kommunens budget är ansträngd. Vi vill utforska alla möjliga alternativ som finns till hands för att se till att vi får ut så mycket som möjligt av det här området för de pengarna vi har, säger Urban Wahlberg, Centerpartiets kommunalråd i Enköping, till Sveriges Radio Uppland.

Sabina Fabrizi

sabina.fabrizi@vision.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum