×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Bästa företagsklimatet i Salems kommun

2011-09-08, Tidningenvision.se

Salem och Surahammar ligger i topp. Värmdö och Säter i botten. Det handlar om en lista över vilka kommuner som har bästa företagsklimatet.

Sveriges Kommuner och Landsting (SKL) har tillsammans med Business Region gjort öppna jämförelser över företagsklimatet i landets kommuner.

Undersökningen bygger på enkäter med nästan 30 000 företagare och 166 kommuner har deltagit. Rankingen bygger på fem områden – brandtillsyn, bygglov, markupplåtelse, miljö- och hälsoskydd och serveringstillstånd.

– Resultaten visar tydligt att det inte är strukturella förutsättningar som geografiskt läge, politisk majoritet eller kommuntyp som avgör om en kommun är i topp. Hur företagsservicen fungerar beror i stället på den enskilda kommunens arbete, säger SKL:s vd Håkan Sörman i ett pressmeddelande.

Mest företagsvänliga är man i Salem, följt av Surahammar, Trosa, Kil och Askersund, enligt undersökningen. Sämst är företagsklimatet i Säter, Värmdö, Tanum och Heby.

 

Niklas Lindstedt

niklas.lindstedt@vision.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum