×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Ängelholms kommun räddar sitt fotbollslag

2011-09-21, Tidningenvision.se

Ängelholms FF är på väg mot Allsvenskan i fotboll, men ekonomin håller inte högsta klass. Nu får klubben låna pengar av kommunen för att undvika konkurs.

Redan förra året stod det klart att den skånska klubben hade ekonomiska problem. Då landade underskottet på 4 miljoner kronor, i år ligger klubben 3,5 miljoner minus – hittills.

Förra veckan vände sig klubbens ordförande Mats Karlsson till kommunen och vädjade om hjälp. Enligt Ängelholms kommunalråd Åsa Herbst (M) finns det en bred enighet i kommunstyrelsen om att hjälpa till.

Hur mycket pengar det rör sig om är inte klart. Upplägget är dock detsamma som när Helsingborgs IF fick låna cirka 20 miljoner kronor från kommunen 2003.

– Vi har kommit överens med kommunen. De utser en förvaltare som ska identifiera behovet och sedan gör vi en lösning á la HIF, säger Ängelholms FF:s ordförande Mats Karlsson till Eurosport.
 

Niklas Lindstedt

niklas.lindstedt@vision.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum