×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Unga får halvårsjobb i Umeå kommun

2011-10-11, Tidningenvision.se

200 unga arbetslösa umeåbor kommer att få jobb i kommunen. För dem som får napp väntar sex månaders heltidsjobb med avtalsenlig lön.

Förra året gav ett privat fastighetsföretag Umeå kommun 20 miljoner som skulle användas till halvårslånga jobb för ungdomar mellan 18 och 24 år. Då sökte 960 arbetslösa ungdomar 186 jobb.

Nu har kommunfullmäktige reserverat 80 miljoner kronor av fjolårets överskott för att fortsätta satsningen på ungdomsjobb under perioden 2011 till 2014.

Sex månaders heltidsarbete inom kommunens verksamheter väntar de 200 unga som får jobb under den första etappen. En förutsättning är att man är folkbokförd i kommunen och inskriven som arbetssökande på arbetsförmedlingen.

Ett antal jobb kommer att vikas för unga med funktionshinder.

– För många är detta den första viktiga kontakten med arbetsmarknaden. Vi vet av erfarenhet att många får varaktiga anställningar tack vare den dokumenterade erfarenhet som jobb av den här typen ger, säger projektledaren Marie Eriksson i ett pressmeddelande från Umeå kommun.
 

Niklas Lindstedt

niklas.lindstedt@vision.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum