×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Sydostregion ett steg närmare verklighet

2011-10-19, Tidningenvision.se

Tidigare har landstingspolitikerna i Jönköping tvärvägrat. Nu vänder man och öppnar för en gemensam storregion med Östergötland och Kalmar.

Bara för några veckor sedan var det kalla handen till inviter från grannlänen. Landstinget i Jönköpings län har enträget hävdat att man inte är intresserat av att bilda en storregion. Nu tycks en vändning vara på gång inom de största partierna i länet, Moderaterna och Socialdemokraterna. Inom kort ska företrädare för Landstinget i Jönköpings län föra samtal med Kalmar och Östergötland.

Landstinget Kalmar har tidigare varit intresserat av ett samarbete med Jönköping men tröttnat på motståndet från Jönköping och i stället riktat blickarna mot en större region tillsammans med Blekinge, Kronoberg och Skåne.

Målsättningen med större regioner är bland annat att koncentrera dyr, högspecialiserad vård till färre platser och på så sätt sänka landstingens kostnader.
 

Oscar Magnusson

oscar.magnusson@sktf.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum