×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Sölvesborg raggar vänorter på nätet

2011-10-07, Tidningenvision.se

I jakten på en ny vänort ger sig Sölvesborgs kommun ut på nätet. En webbannons ska locka nya samarbetspartners, men hittills har intresset varit svalt.

Sölvesborgs kommun har redan två vänorter att utbyta erfarenheter med, en i Tyskland och en i Polen.

Kommunen vill dock ha en till och har därför lagt ut en annons på nätet med en beskrivning av kommunen och en film som ska locka till samarbete, rapporterar Sveriges Radio Blekinge.

Mest intressanta är orter i England, Holland och Danmark.

–Vi vill helt enkelt kunna få igång ordentliga gränsöverskridande samarbeten och då är det viktigt att vi har en del saker gemensamt. Språket är extremt viktigt för att kunna genomföra det här, säger Clemens Malmberg, som är verksamhetsutvecklare på Sölvesborgs kommun, till Sveriges Radio Blekinge.

Hittills har annonseringen inte gett något resultat men Clemens Malmberg hoppas på napp snart och säger att kommunen tror på idén och på att låta sökandet ta sin tid.

Sabina Fabrizi

sabina.fabrizi@vision.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum