×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Sekreterarna har tröttnat på kölappskaos

2011-10-14, Tidningenvision.se

I över två år har sekreterarna på Vårdcentral Älvdalen varit utan fungerande kölappssystem. Vårdtagarnas ilska går ut över de fyra sekreterarna i receptionen.

Den 2 oktober 2009 gick kölappssystemet sönder på vårdcentralen i Älvdalen. Beskedet från landstingsledningen var att man skulle invänta ny teknik och därför inte laga det gamla. Ännu i dag finns dock inget fungerande kösystem på vårdcentralen.

Följden blir huggsexa och dålig stämning i väntrummet vilket går ut över de fyra sekreterarna som arbetar i receptionen.
–De (landstingsledningen) sa att det skulle ordnas på några veckor. Nu har det gått över två år. Vi har skrivit, mejlat och ringt, även till högsta hönset, men ingenting hjälper, säger Kerstin Lindblom, läkarsekreterare på vårdcentralen.

Nu har sekreterarna tröttnat på situationen och genom fackförbundet Vision skickat en skrivelse till Arbetsmiljöverket. Inom två veckor kräver de svar på hur arbetssituationen i receptionen kan förbättras.
 

Oscar Magnusson

oscar.magnusson@sktf.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum