×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Kommuninvånare betalar (S)-fester

2011-10-19, Tidningenvision.se

Socialdemokraterna i Örnsköldsvik låter skattebetalarna i kommunen stå för partiets representationsbjudningar. Och kommundirektören har godkänt fakturorna.

Förutom det partistöd och den sekreterarförmån som Socialdemokraterna i Örnsköldsviks kommun har rätt till, har de fått betalt för sina representationsaktiviteter. Utgifterna har redovisats så att det ser ut som vilken personalfest som helst, visar en granskning som Örnsköldsviks Allehanda har gjort.

Fakturor från Socialdemokraterna har i många fall splittrats, så att halva representationskostnaderna belastar kommunens verksamheter. Enligt tidningen är den typen av redovisning en genomgående trend bland de fakturor som kommundirektör Bengt Westin har godkänt.

- Det handlar inte om att det socialdemokratiska partiet har haft tillställningar, utan det är de politiskt förtroendevalda i nämnderna som har kommunala uppdrag som ingår i kommunens budget, säger Bengt Westin till Tidningen Vision.

Han säger också att han har pratat med både Sveriges Kommuner och Landsting och kommunens egna jurister om fallen som Örnsköldsviks Allehanda tar upp.

- Ingen av dem säger att vårt arvodessystem är olagligt.

 

Lotta Ekstedt

lotta.ekstedt@vision.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum