×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Fler hittar svar snabbt på kommunsajter

2011-10-07, Tidningenvision.se

Kommunerna har gjort stora förbättringar av tillgängligheten på sina webbsidor, visar en ny studie. Örebros och Umeås sajter är lättast att hitta på.

Det har blivit allt lättare att hitta information på kommunernas webbsidor de senaste åren, konstaterar Sveriges kommuner och landsting, SKL, i en ny studie.

2011 lyckas 75 procent hitta den information de söker inom två minuter, jämfört med 60 procent år 2009. Studien har genomförts två gånger tidigare och den omfattar alla kommuner.

De kommuner vars webbsidor är lättast att hitta på är Örebro och Umeå. På de webbsidorna kunde 94 procent hitta vad de sökte.

Sorsele, Timrå och Bjurholm har gjort störst förbättringar jämfört med föregående år.

I undersökningen ingick 200 frågor som medborgare brukar söka svar på och studien omfattade 12 verksamhetsområden.

De verksamhetsområden som generellt sett var lättast att hitta information inom var Tillstånd, tillsyn och näringsliv samt äldreomsorgen.

Sabina Fabrizi

sabina.fabrizi@vision.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum