×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Dålig koll i kommunalt bostadsbolag

2011-10-26, Tidningenvision.se

Det kommunala bostadsbolaget Edshus i Dals-Ed har haft dålig koll på hantverkare och deras fakturor. Det kan ha kostat bolaget hundratusentals kronor varje år.

I 16 år har Edshus anlitat samma målerifirma till de flesta arbeten i bolagets fastigheter. De senaste fem åren har firman fakturerat bolaget på mellan en och en och en halv miljon kronor om året, vilket motsvarar heltidsarbete för mer än två personer året runt, uppger Sveriges Radio Väst, som har granskat fakturorna.

I vissa fall har målerifirman fakturerat mer än 200 timmar för att måla och tapetsera en tvårumslägenhet, något som oftast inte tar mer än hälften av tiden, enligt andra målare som radion har pratat med.

Det är bostadsbolagets vd, Lars-Olof Edsberger, som har attesterat fakturorna. Han har inte reagerat på att firman har tagit så lång tid på sig.

– Det går lite snabbt ibland. Det får jag erkänna, säger han till radion.
 

Lotta Ekstedt

lotta.ekstedt@vision.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum