×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Botkyrkabor får chansen att påverka

2011-10-17, Tidningenvision.se

Botkyrka vill blåsa liv i kommunens demokratiska deltagande. 600 personer ska få chansen att tycka till i frågor som rör bland annat skola och omsorg via en digital medborgarpanel.

Botkyrka försöker öppna upp nya vägar för invånare i kommunen att påverka politiken. Just nu rekryteras personer för att delta i en medborgarpanel på internet där frågor som rör olika politiska områden ska debatteras.

Tidigare har framförallt unga invånare i kommunen sällan deltagit i möten där politiska frågor diskuterats. Men med satsningen på medborgarpanelen hoppas politikerna komma till bukt med problemet.

— Det behövs fler sätt att påverka kommunen utöver fysiska möten, ungdomsfullmäktige och val vart fjärde år. Medborgarpanelen gör det lätt för fler personer att tycka till om ett antal frågor via internet, säger Jens Sjöström (s) ordförande i demokratiberedningen via ett pressmeddelande.

Samhällsinformatörer har fått i uppgift att hitta 600 personer som är villiga att delta och redan nu har 200 tackat ja.  Panelmötena kommer äga rum tre till fyra gånger om året via internet.

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum