×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Bostadsförsäljning på Ekerö sköts upp

2011-10-26, Tidningenvision.se

Beslutet att sälja allmännyttan på Ekerö sköts upp till torsdag. Nu jagar oppositionen namnunderskrifter för att få till en folkomröstning i frågan.

Den borgerliga majoriteten på Ekerö utanför Stockholm har en längre tid velat sälja kommunens bostadsbolag AB Ekerö Bostäder. Prislappen är satt till 750 miljoner kronor och nu ska det, enligt uppgift, finnas en köpare som är villig att betala priset.

Vid gårdagskvällens fullmäktigemöte blev det dock inget beslut om försäljning, i stället återremitterades frågan. Oppositionen, som är kritisk till försäljningen, krävde bland annat svar på hur kommunen ska hantera bostadssociala frågor utan ett eget bostadsbolag.

Frågan om försäljning ska tas upp på nytt på torsdag. Till dess ska oppositionen samla namn för att på så sätt väcka frågan om en folkomröstning. Enligt Lars Holmström (S), oppositionsråd, krävs det omkring 1 800 namn för att frågan om folkomröstning ska tas upp.
–Vi är på god väg att få ihop tillräckligt med namn, säger Lars Holmström.
 

Oscar Magnusson

oscar.magnusson@sktf.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum