×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Billigast att bo i Luleå

2011-10-31, Tidningenvision.se

Taxorna för el, värme, vatten och sophämtning ökar snabbare än inflationen. Lägst kostnader har de som bor i Luleå.

Det är stora skillnader i de kommunala avgifterna för el, värme, vatten och sophämtning. För en trea i Luleå är månadsavgiften 1 235 kronor. I Munkedal, som har högst taxor, är kostnaden 2 110 kronor i månaden.

Det visar Nils Holgersson-rapporten, en årlig kartläggning av kommunernas avgifter som görs av organisationer i bostadsbranschen.

I snitt har avgifterna ökat med 3,4 procent det senaste året, vilket är mer än konsumentprisindex. Prishöjningarna har varit störst på el, där kostnaderna stigit med 5,2 procent.

Skillnaderna mellan olika kommuners taxor kan till stor del förklaras av att kommuner i glesbygden har högre kostnader. Men rapportförfattarna menar att det också beror på bristande konkurrens och att kunderna har för små möjligheter att påverka priserna.
 

Mårten Kierkegaard

marten.kierkegaard@vision.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum