×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Allmännyttan på Ekerö bjuds ut igen

2011-10-25, Tidningenvision.se

Kommunstyrelsen i Ekerö gör ett nytt försök att sälja kommunens bostadsbolag. Förra gången avbröts planerna av finanskrisen.

I kväll tisdag ska kommunfullmäktige besluta om AB Ekerö bostäder ska säljas. Enligt kommunstyrelsens förslag ska bolaget säljas om man får minst 750 miljoner kronor för aktierna, vilket var det minimibelopp som begärdes 2008. Då avbröts planerna av finanskrisen, nu finns enligt kommunstyrelsen köpare som är villiga att betala summan som begärs. Syftet med att sälja är, enligt den borgerliga majoriteten, i första hand att få loss pengar till att betala av kommunen lån.

Förra gången försäljningen var på tapeten orsakade planerna kraftiga protester. Nätverket Rädda Ekerö Bostäder samlade in 2 000 namnunderskrifter och begärde utan framgång en folkomröstning i frågan. Även nu har oppositionen samlat in namn och kräver att beslutet stoppas.
 
 

Mårten Kierkegaard

marten.kierkegaard@vision.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum