×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

40 tjänster ska bort i Värmdö

2011-10-06, Tidningenvision.se

Värmdö kommun ska banta bort 40 tjänster inom administrationen. Och fler neddragningar hotar den redan hårt pressade personalen.

Tidigare i år försvann hela beställarkontoret och 10 tjänster. Nu ska ytterligare 40 tjänster bort, vilket är cirka en fjärdedel av de 150 anställda inom administrationen. Enligt kommundirektören Stellan Folkesson motsvarar det en besparing på 20 miljoner.

-Det är mitt uppdrag att minska de så kallade overheadkostnaderna och administrationen. Jag kan bara se till att det blir utfört så bra som möjligt, säger han till Nacka Värmdö Posten.

Katarina Magnusson, ordförande i Visions Värmdöavdelning, säger att besparingen ska göras främst genom naturliga pensionsavgångar och att inte tillsätta vakanta tjänster.
-Det finns inget officiellt anställningsstopp men det är i princip så. Vi ska väga varje ny anställning på guldvåg, säger hon till Tidningen Vision.

Inte nog med att 40 tjänster ska bort, Katarina Magnusson väntar också på en förhandling om att slå ihop kommunikationsavdelningen och IT-avdelningen.  Det finns också direktiv om att verksamheten ska genomlysas med hjälp av Lean-metoden.
-Vi märker att det är en hård press ute på kontoren. Folk som aldrig tidigare pratat med oss kommer och ber om råd, säger Katarina Magnusson.
 

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum