×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Tandvård jobbar helg för att minska köer

2011-11-04, Tidningenvision.se

Folktandvården i Västernorrland kommer under de kommande månaderna ha öppet på helger för att minska kötiderna för patienterna. Personalen har tillfrågats om de vill ställa upp och jobba.

–Det är helt frivilligt och vad jag förstår så är det många tandsköterskor som är intresserade, säger Birgitta Johansson, Visions ombud på folktandvårdens kansli i Landstinget Västernorrland.

Folktandvården kallar sina patienter med jämna mellanrum beroende på vilka behov de har. Men av olika anledningar, bland annat brist på tandläkare, har folktandvården inte kunnat ta emot patienterna i tid. För att jobba bort köerna har man därför beslutat att försöka jobba bort köerna genom att ha öppet på helgerna.

Personal som ställer upp på att jobba helg kommer inte att få ta ut tiden i ledighet men kommer att få 340 procents tillägg på timlönen. Birgitta Johansson tror dock att helgarbetet bara kommer att omfatta lördagar under november och december.

–Det kanske blir några anställda på varje klinik som får jobba några helgdagar och det är inte ens säkert att det blir hela dagen, säger hon.
 
 

Lasse Nilsson

lasse.nilsson@sktf.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum