×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Sämre tider - då väntar skattehöjningar

2011-11-18, Tidningenvision.se

En turbulent omvärld och minskande överskott gör att runt 20 kommuner höjer skatten nästa år, bara två sänker den. Störst är skattehöjningarna i Arjeplog och Karlskoga.

19 kommuner höjer skatten nästa år, ytterligare 5-6 diskuterar en skattehöjning. Det visar en genomgång som Sveriges Radio Ekot har gjort. Höjningarna sker både i socialdemokratiskt och borgerligt styrda kommuner. Arjeplog höjer mest i landet, med en krona.

Sveriges Kommuner och Landsting uppmanar kommunerna att samla i ladorna med tanke på den osäkra ekonomiska utvecklingen.
– Vi informerar om att det finns en hel del nedåtrisker i vår prognos. Vi försöker framföra att det är bra att ha buffertar om det nu blir en större kris än vad vi kan se, säger Annika Wallenskog, chef för sektionen ekonomisk analys vid Sveriges Kommuner och Landsting.
Bara Värmdö och Skurup sänker skatten nästa år.
 

Oscar Magnusson

oscar.magnusson@sktf.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum