×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Nytt bolag ska få fler servrar till Norrbotten

2011-11-15, Tidningenvision.se

Först kom Facebook. Nu vill Luleå kommun locka fler företag till Norrbotten och har därför beslutat att starta ett bolag över kommungränserna.

Nyligen blev det känt att det amerikanska företaget Facebook ska etablera sig i Luleå och placera sina serverhallar där.

Efter att ha tagit hem den stora investeringen vill Luleå kommun rida på vågen. Därför fattade kommunstyrelsen i går beslutet att bilda ett bolag för att locka fler företag att placera sina dataservrar där, rapporterar Sveriges Radio Norrbotten.

Bolaget är tänkt att ägas tillsammans med Piteå, Boden och Norrbottens landsting, som dock ännu inte beslutat i frågan.

– Det har visat sig att de här företagen på marknaden datalagring ofta är intresserade av att ligga intill varandra, så då kan vi försöka få etableringarna till regionen och alla dra nytta av det, säger kommunalrådet Yvonne Stålnacke, (S), till radion.

Bolaget ska heta North Sweden datacenter locations AB och dess huvudägare blir Luleå Näringsliv AB med 52 procent. Luleå Näringsliv AB ägs i sin tur till närmare hälften av Luleå kommun. De tre kommunerna och landstinget ska äga tolv procent var av bolaget.

Sabina Fabrizi

sabina.fabrizi@vision.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum