×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Landsting skickar bluffakturor

2011-11-25, Tidningenvision.se

Landstinget i Jönköping har skickat ut bluffakturor – till sina egna verksamheter. Meningen är att testa hur fakturahanteringen fungerar.

Landstinget i Jönköping hanterar varje år 160 000 fakturor. Nu vill ledningen testa hur rutinerna fungerar ute i verksamheterna för att minska antalet felaktiga räkningar som godkänns. Och man gör det genom att skicka ut bluffakturor, uppger Sveriges Radio Jönköping.

– Vi vill säkra att man gör ordentliga kontroller, att tjänsten eller varan mottagits och att priset är rätt. Då är stickprov ett sätt att kontrollera det, säger ekonomidirektören Stefan Schoultz till radion.

Men bluffakturorna har väckt irritation från anställda som har lagt ner mycket tid på fakturorna bara för att upptäcka att de kommer från arbetsgivaren.

Stefan Schoultz säger dock till radion att det här sättet ändå är det bästa.

Under testet, som har pågått i några veckor, har bluffakturor slunkit igenom.
 

Lotta Ekstedt

lotta.ekstedt@vision.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum