×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Industrifacken har fått ett slutbud

2011-11-30, Tidningenvision.se

Medlarna lämnade i går kväll slutbudet till parterna inom industrin. Enligt LO-tidningen innebär budet ett lönepåslag på 2,6 procent på 13 månader.

Vid midnatt går det gällande löneavtalet inom industrin ut. I går fick parterna slutbudet från medlarna och enligt LO-tidningen innebär det löneökningar på 2,6 procent under 13 månader vilket motsvarar 2,4 procent på årsbasis.

Det är långt ifrån fackens bud på 3,7 procent på 12 månader men något högre är det förra budet som motsvarade 2,13 procent för ett år.

Arbetsgivarna ska svara medlarnas bud mellan klockan 17 och 18 ikväll och facket svarar direkt efter.

Enligt Sveriges Radios Ekot ökar nu risken för konflikt. Det tror bland andra Annica Söderlund, fackligt förtroendevald på ytbehandlingsföretaget Bodycoat i Göteborg.

– Personligen tror jag att den är ganska stor, för medlemmarna är inte direkt nöjda med de bud som kommer, säger hon.
 

Lasse Nilsson

lasse.nilsson@sktf.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum