×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Försiktig ja till storregion i syd

2011-11-15, Tidningenvision.se

Region Skåne tog i går ett steg mot en att bilda en storregion med landstingen i Blekinge, Kronoberg och Kalmar.

– Ett mycket försiktigt "ja", sade Pia Kinhult (M), regionstyrelsens ordförande, till Kristianstadsbladet. Beslutet innebär att regionstyrelsen rekommenderar regionfullmäktige att besluta att regionen ska påbörja en analys av för och nackdelar med storregionen.

För att ett fortsatt arbete i riktning mot en storeregion ska bli av krävs att likadana beslut inom kort tas även av de övriga landstingen.

De enda partier i Region Skåne som är direkt emot en storregion redan från start är Centerpartiet och Sverigedemokraterna.

– Vi är positiva till samarbete, men behöver inte bli en större region för det. Den demokratiska aspekten är viktig. Avstånden till politikerna blir stora, och vi kan inte ha ett fullmäktige med hur många ledamöter som helst, sa regionrådet Katarina Erlingson (C).

Nyligen presenterades en undersökning om vad skåningarna tycker om en utökad region. Ungefär hälften var negativa.
 

Lasse Nilsson

lasse.nilsson@sktf.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum