×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Enhetschef utsedd till Årets ledare

2011-11-16, Tidningenvision.se

Två rektorer och en enhetschef har utsetts till Årets ledare i Göteborgs stad. Priset delades ut på Kvalitetsmässan av Marcus Gustavsson, Visions avdelningsordförande i Göteborg.

Det var första gången priset delades ut av de båda fackförbunden Vision och Lärarförbundet. Tio chefer var nominerade av sina medarbetare och tre av dem, rektorerna Lotta Wikström och Martin Palm samt enhetschefen Monica Birgersson, fick gå upp på scen och ta emot blommor och diplom på Kvalitetsmässan.

Monica Birgersson leder 20 medarbetare som sysslar med myndighetsutövning för äldre på biståndsenheten i centrum. När hon började för fyra år sedan mötte hon en ganska stukad personalgrupp som förlorat arbetsglädjen.

En av motiveringarna från personalgruppen var just att hon gett dem arbetsglädjen tillbaka.

– Jag är förstås jätteglad och stolt över mina kompetenta, seriösa, glada och snygga medarbetare, sa hon vid prisutdelningen.

Hon framhöll också att hon har jobbat hårt med en omorganisation för att enheten ska jobba mer effektivt.

– Jag är bra på att vara närvarande och se varje person. Det är framför allt två saker som är viktiga i mitt ledarskap och det är relationer och resultat. Jag måste få alla att jobba mot samma mål.

Monica Birgersson är 53 år och har jobbat som ledare i olika kommuner sedan hon var 27 år.
 

Susanne Blick

susanne.blick@sktf.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum