×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Administrationen ska samlas på en plats

2011-11-01, Tidningenvision.se

Nya omfattande besparingar väntar i Landstinget Västernorrland. ”Vi befinner oss vid vägs ände som det är i dag”, säger Anders L Johansson, landstingsdirektör.

I flera år har det varit turbulent inom Landstinget Västernorrland. Det senaste tillskottet är en besparingsplan som landstingsdirektör Anders L Johansson presenterat. Enligt förslaget, som Sundsvalls Tidning berättar om i dag, är den stora förändringen att samla större delen av administrationen på en plats. I dag ligger den utspridd på de tre sjukhusen i länet.
Vart och ett av sjukhusen måste också prioritera mer bland vilka verksamheter man ska ha, anser Anders L Johansson.

Utöver besparingarna på sjukhusen innehåller landstingsdirektörens förslag bland annat stora besparingar för Scenkonstbolaget, länsmuseet och två landstingsdrivna folkhögskolor.
Just nu går Landstinget Västernorrland mot ett underskott på 150 miljoner för 2011. Det trots att många tjänster, bland annat läkarsekreterartjänster, försvunnit under året.

 

Oscar Magnusson

oscar.magnusson@sktf.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum