×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Statligt djurskydd får tuff kritik

2011-03-08, Tidningenvision.se

Tillsynen av djur har försämrats katastrofalt sedan staten tog över ansvaret för drygt två år sedan. Det anser Båstad kommuns förre miljöchef som har anmält djurskyddet i Skåne och Halland till Riksrevisionen.

Den första januari 2009 tog länsstyrelserna över kommunernas ansvar för djurskyddet. Sedan dess har kritik framförts om att underbemanning och dåliga resurser har gjort att tillsynen har försämrats.

Nu är det förre miljöchefen i Båstad, Bo Wendt, som tidigare var ansvarig för djurskyddet i kommunen, som slår larm. Han anser att djurskyddstillsynen har försämrats på ett katastrofalt sätt sedan staten tog över.

Tillsammans med en tidigare ordförande i miljönämnden i Båstad har han anmält djurskyddet i både Skåne och Halland till Riksrevisionen, enligt Svt:s Hallandsnytt. De två anmälarna anser att resurserna är för små men också att länsstyrelserna jobbar ineffektivt.

Niklas Lindstedt

niklas.lindstedt@vision.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum