×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Ökat brukarinflytande i beroendevården

2011-03-02, Tidningenvision.se

Ökad brukarmedverkan i beroendevården. Det är målet för det arbete som Riksförbundet för hjälp åt narkotika- och läkemedelsberoende, RFHL, satar på under 2011.

RFHL kommer under året att bjuda in ansvariga politiker och chefer inom missbruksvården till seminarier med syfte att öka brukarinflytandet i verksamheterna. Arrangemangen sker i samarbete med de regionala brukarråd som finns på länsnivå.

- Vi har upptäckt att det finns ett stort sug efter vår kunskap när vi är ute och möter personal, och det här året kommer vi att försöka ge möjligheter till samverkan både i planeringsfrågor, utformning och uppföljning, säger Louise Hemmingsson, projektledare på RFHL, i en kommentar.

Projektet är en fortsättning på samarbetet mellan RFHL och den utvecklingsverksamhet inom Sveriges kommuner och landsting, SKL, som går under namnet Kunskap till praktik. Ett samarbete som inleddes 2009 och som bland annat resulterat i att brukarråd bildats, eller är på gång att bildas, i samtliga län.

Per Jernberg

per.jernberg@sktf.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum