×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Hultsfred satsar 8 miljoner på ny festival

2011-03-30, Tidningenvision.se

Hultsfreds kommun satsar 2,8 miljoner kronor om året i tre år för att återstarta Hultsfredsfestivalen.

Förra året lades Hultsfredsfestivalen ned efter 25 år. Men nu gör Festivalföretaget FKP Skorpio en ny satsning. Klart är också att kommunen går in med 2,8 miljoner kronor om året i tre år. Totalt en satsning på nästan 8 miljoner kronor.

–Det ska ses som en garanti, blir det ingen festival betalas inga pengar ut, säger kommunstyrelsens förste vice ordförande Åke Nilsson (KD).

Varför satsar ni de här pengarna?

–När den gamla föreningen Rockparty var skuldsatt pumpade den tidigare majoriteten in ett antal miljoner i ett kommunalt bolag för att rädda festivalen. Det var vi i Alliansen emot. Nu är det ett helt annat upplägg. Vi ser det här som en företagsetablering med en professionell arrangör. Om det här lyckas kommer att vara nyttigt och bra för Hultsfred, säger Åke Nilsson.

I de 8 miljoner kronorna ingår pengar från Regionförbundet i Kalmar och Campus Hultsfred, som bland annat har musikutbildningar, och som tidigare varit nära knuten till festivalen.
 

Lasse Nilsson

lasse.nilsson@sktf.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum