×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Församling kritiseras för grupphypnos

2011-03-23, Tidningenvision.se

Grupphypnos, är det något som en församling ska ägna sig åt? Efter kritik från bland andra biskopen i stiftet måste Njurunda församling snarast lämna en skriftlig redogörelse om sina ovanliga temakvällar.

– Depression är en allvarlig sjukdom och vi ska inte klampa in på sjukvårdens område, säger Tuulikki Koivunen Bylund, biskop i Härnösands stift, i ett pressmeddelande.

Inte bara biskopen utan också psykologer är kritiska till att Njurunda församling har anordnat temakväller med grupphypnos.

Nu kräver stiftsjuristen, Marie-Louise Olsson Rautalinko, en skriftlig redogörelse till stiften om verksamheten.

– Det här är någonting som församlingar normalt sett inte brukar syssla med och som ligger helt utanför vår vanliga verksamhet, säger hon till Sveriges Radio Västernorrland.

Enligt biskop Tuulikki Koivunen Bylund kommer ärendet med stor sannolikhet att bli ett tillsynsärende för domkapitlet.
 

Niklas Lindstedt

niklas.lindstedt@vision.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum