×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Dags att släcka lampan för miljön

2011-03-25, Tidningenvision.se

På lördag är det femte gången som stora delar av världen släcker sina lampor under en timme för miljön. Evenemanget växer varje år och i skrivande stund har 196 svenska kommuner anmält sig att delta.

Kommunerna har olika aktiviteter för sina invånare. I Karlstad kan man till exempel fairtradefika, gå med i fackeltåg eller lyssna på konserten ”Requiem för en glödlampa”. Invånarna i Lund kan gå spökvandring och i Stockholm kan man gå på ”värsta feta balkanfesten” på Södra Teatern.

Gemensamt för alla kommuner och länder som deltar i Earth Hour är däremot att släcka sina lampor under en timmes tid mellan klockan 20.30 – 21.30.

Världsnaturfonden WWF som ligger bakom miljömanifestationen sätter i år fokus på alla superhjältar som hjälper till att rädda planeten. Att vara superhjälte innebär att ta bussen i stället för bilen, sprida budskapet om Earth Hour, byta till grön el eller välja att äta vegetariskt en gång i veckan.

Förra året deltog 209 kommuner.

För att se vad som händer i din kommun, gå in på  www.wwf.se.

Emma Sandell

emma.sandell@sktf.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum