×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Vinnare utsedda i Trias uppsatstävling

2011-05-05, Tidningenvision.se

Tria, det fackliga studentsamarbetet mellan SKTF, ST och Unionen, har utsett vinnarna i årets uppsatstävling. Bland pristagarna finns bland annat uppsatser om valet att bli präst och om klädkoder på jobbet.

Tria delar årligen ut uppsatsstipendier för att uppmuntra studenter att intressera sig för fackliga frågor och frågor som rör arbetsmarknad. Varje vinnare får ett stipendium på 4 000 kronor.

En av årets vinnare är Per Strandbacke på Göteborgs universitet som skrivit en uppsats om kläder och klädkoder på arbetsplatsen. Josefin Borg på Uppsala universitet belönas för sin uppsats ”Varför präst? En studie om yrkesvalsprocess bland prästkandidater”.  

De övriga vinnarna är Josephine Gustavsson och Kristian Holmberg, Göteborgs universitet, Sophie Höglund och Sofie Östrand på Uppsala universitet samt Linn Hansson och Anna Österberg, Karlstads universitet.
 

Lasse Nilsson

lasse.nilsson@sktf.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum