×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Umeå bäst på att sortera farliga sopor

2011-05-24, Tidningenvision.se

Umeå har fått årets SAKAB Allfapris. Kommunens avfallsbolag får priset för att man arbetat aktivt för att invånarna ska kunna sortera bort farligt avfall från hushållsoporna.

Enligt juryn har Umeå Vatten och Avlopp AB, Umeva, utmärkt sig när det gäller bland annat insamlingssystem, information till invånarna, och kreativa lösningar inom hanteringen av farligt avfall. Till exempel har kommunen samarbetat med många fastighetsägare och gjort det möjligt för invånarna att slänga sitt farliga avfall där de bor, samt lanserat insamling av elektronikskrot på stan.

Umeå kommun har också satsat på information i skolor och till nyinflyttade, och ska även dra igång en utbildning i avfallshantering för kommunanställda. 2016 ska samtliga 11 000 medarbetare ha utbildats.

SAKAB Allfapriset är på 100 000 kronor och delas ut av branschorganisationen Avfall Sverige och SAKAB, ett återvinningsföretag som tar hand om farligt avfall.
 

Mårten Kierkegaard

marten.kierkegaard@vision.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum