×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Trelleborg hotas av nedskärningar

2011-05-31, Tidningenvision.se

Stora personalnedskärningar och nedlagda enheter inom omsorgen väntar i Trelleborgs kommun. Den varningen utfärdar Kenneth Johansson, ordförande i SKTFs Söderslättsavdelning.

Bakgrunden är att socialnämnden inför nästa års budget har föreslagits få 36 miljoner kronor mindre än vad nämnden anser sig behöva.

– Det vore en katastrof. Det går inte, säger Kenneth Johansson, som menar att cirka hundra SKTFare blir av med jobben om budgetförslaget går igenom.

Kenneth Johansson hänvisar också till den konsekvensbeskrivning som socialnämnden har gjort, där man bland annat befarar nedläggning av verksamheter och minskad bemanning på LSS-boenden och på demensboenden nattetid.

I slutet av juni ska politikerna fatta ett beslut om 2012 års budget.

– Vi måste reagera och få ut den här varningen. Det är ett sätt att få uppmärksamhet och att sätta sprutt på politikerna. För normalt sett kan man inte fatta ett sådant här beslut.
 

Lotta Ekstedt

lotta.ekstedt@vision.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum