×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

S och SD vinnare i omvalen

2011-05-16, Tidningenvision.se

Socialdemokraterna och Sverigedemokraterna blev de stora vinnarna i omvalen i Örebro kommun och Västra Götalandsregionen. Men valdeltagandet blev mycket lågt.

I Örebro kommun fick S ytterligare ett mandat jämfört med valet 2010 som underkändes. Men de rödgröna får ändå ingen egen majoritet. S och Vänsterpartiet, som under den tidigare mandatperioden var i opposition, har nu tillsammans 32 av de 65 mandaten, rapporterar Sveriges Radio Örebro.

I Västra Götaland blir de rödgröna det största blocket med 45,8 procent, mot alliansens 42,3. Samtidigt gick Sverigedemokraterna framåt och blir tungan på vågen mellan de två politiska blocken, rapporterar Sveriges Radio.

Det preliminära valdeltagandet i Västra Götalandsregionen blev 43,1 procent vilket är en väldigt låg siffra för ett svenskt val. I valet 2006 hade samma region ett valdeltagande på 77 procent.I Örebro blev valdeltagandet knappt 63 procent.
 

Lasse Nilsson

lasse.nilsson@sktf.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum