×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Landsting säger upp avtal med vårdföretag

2011-05-03, Tidningenvision.se

Stockholms läns landsting avbryter avtalet med en privat husläkarmottagning på grund dålig patientsäkerhet. Vid en revision upptäcktes stora brister i journalföring och ekonomisk hantering.

Efter misstankar om att allt inte stod rätt till vid Engelbrektsklinikens husläkarmottagning gjorde landstinget en oberoende granskning. Den visade på allvarliga brister i den medicinska kvaliteten, bland annat när det gäller journalföring, besöksregistrering och ekonomisk hantering. Hälso- och sjukvårdsförvaltningen föreslår nu att politikerna ska säga upp avtalet med kliniken i förtid.

– Mottagningen erbjuder inte den medicinskt säkra vård som krävs för att de ska få vara med och ge primärvård till invånarna i länet. Därför föreslår vi att mottagningen upphör så snart det är möjligt och att Socialstyrelsen gör en vidare granskning av verksamheten, säger Peter Lundqvist, enhetschef vid Hälso- och sjukvårdsnämndens förvaltning, i ett pressmeddelande.
 

Lasse Nilsson

lasse.nilsson@sktf.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum