×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Kommunanställda varnas efter fylleresa

2011-05-20, Tidningenvision.se

Sex anställda i på tekniska förvaltningen i Kristianstad har fått skriftliga varningar efter en tjänsteresa. Trivselturen till Bornholm spårade ur med fylla, sexuella trakasserier och en nerspydd buss.

– Detta är helt oacceptabelt och skadar kommunen som arbetsgivare, säger personaldirektören Leif Rülf.

Varje år arrangerar tekniska förvaltningen i kommunen en så kallad trivselresa på arbetstid för personalen. Men årets resa till Bornholm urartade med grovt fylleri och oanständigt beteende.

–De bar sig väldigt illa åt och det ska också ha förekommit sexuella trakasserier och mobbning, säger SKTFs avdelningsordförande Carina Sickeldal.

Deltagare på resan har också kissat, kräkts och krossat glas i bussen och kommunen har fått betala 2 000 kronor i ersättning till bussbolaget.

Vid hemkomsten till Kristianstad fick en kraftigt berusad person föras till sjukhus med ambulans. Sex personer kommer att få löneavdrag och skriftliga varningar.

–Det är ett respektlöst beteende mot de övriga medarbetarna. Vi tycker det är viktigt att markera att man inte kan bete sig på det här sättet, säger Leif Rülf.
 

Lasse Nilsson

lasse.nilsson@sktf.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum