×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Kommunalråds flytt stoppad

2011-05-03, Tidningenvision.se

Efter anklagelser om kränkningar bestämdes att kommunalrådet i Nordmaling, Ulla-Maj Andersson (S), skulle flytta från kommunhuset. Men nu får hon ändå stanna kvar.

Det är turbulent i maktens korridorer i Nordmalings kommun. Kommunchefen, Magnus Haglund, fick Ulla-Maj Andersson att gå med på att flytta ut från kommunhuset för en vecka sedan. Bakgrunden var att flera förvaltningschefer kände sig kränkta av Ulla-Maj Andersson.

Några dagar senare meddelade den kommunpolitiska ledningen, Socialdemokraterna och Vänsterpartiet, att den inte hade förtroende för Magnus Haglund, och föreslog att han skulle lämna sin tjänst som kommunchef.

Nu har Socialdemokraterna dessutom beslutat att Ulla-Maj Andersson inte alls behöver flytta ut ur kommunhuset, uppger Sveriges Radio Västerbotten. Så kommunalrådet stannar.

–I alla år har jag rättat mig efter det partiet har tyckt, säger Ulla-Maj Andersson till radion.

På kommunstyrelsens sammanträde på torsdag avgörs Magnus Haglunds öde. Vänsterpartiet har dock beslutat att lägga ned sin röst i frågan, vilket har fått två av partiets fullmäktigeledamöter att hoppa av.
 
 

Lotta Ekstedt

lotta.ekstedt@vision.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum