×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Hon föreslås bli ny ordförande för SKTF

2011-05-20, Tidningenvision.se

SKTFs valutskott föreslår Annika Strandhäll som ny förbundsordförande. Hon är projektassistent i Göteborgs stad och andre vice ordförande i SKTF.

Annika Strandhäll är 36 år och har varit fackligt aktiv sedan 1998. Hon var ordförande i Göteborgsavdelningen mellan 2005 och 2008 och sitter sedan dess i SKTFs förbundsstyrelse.

–Hon är väldigt kunnig, ödmjuk och väl förankrad i fackföreningsrörelsen. Hon stämmer väl överens med den kravprofil som vi har haft och är starkt engagerad i samhällsfrågorna, säger Lena Mellbladh, ordförande i SKTFs centrala valutskott.

De två andra kandidaterna till ordförandeposten är Yvonne Lundén från Vendelsö och Annica Skoglund från Eslöv.

Valutskottet har också nominerat två personer för fyllnadsval om Annika Strandhäll blir ny ordförande. Veronica Karlsson från Stockholm är nominerad till andra vice ordförande och Mikael Stillman från Skultuna till ledamot i förbundsstyrelsen.  

Valet av ny förbundsordförande hålls på ett extra förbundsmöte den 14 juni.
 

Lasse Nilsson

lasse.nilsson@sktf.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum