×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Fyra nominerade till ny ordförande i SKTF

2011-05-05, Tidningenvision.se

Fyra kandidater har blivit nominerade till att ta över ordförandeposten i SKTF efter Eva Nordmark. Alla kandidaterna sitter eller har tidigare suttit i SKTFs förbundsstyrelse.

Den 14 juni väljer SKTF ny ordförande efter Eva Nordmark som blir ny ordförande i TCO. Nu har nomineringstiden av kandidater gått ut och fyra personer har blivit nominerade av SKTFs medlemmar. Kandidaterna är:

Yvonne Lundén, tillförordnad förvaltningschef i Botkyrka kommun, tidigare ledamot i SKTFs förbundsstyrelse.

Annica Skoglund, personalsekreterare i Svalövs kommun, ledamot i SKTFs förbundsstyrelse.

Annika Strandhäll, projektassistent i Göteborgs stad, 2:e vice ordförande i SKTFs förbundsstyrelse.

Benita Vikström, tidigare kommunalråd (S) i Oxelösund, tidigare 1:e vice ordförande i SKTFs förbundsstyrelse.

SKTFs centrala valutskott ska nu intervjua de nominerade och utse sin kandidat till den 30 maj.  Den 14 juni väljer det extrainsatta förbundsmötet en ny ordförande för SKTF.

 

Lasse Nilsson

lasse.nilsson@sktf.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum