×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Fas 3-deltagare ska få utbildning

2011-05-17, Tidningenvision.se

Regeringen backar om Fas 3. Nu ska deltagare ha möjlighet att få utbildning – om det tros leda till jobb. Men det räcker inte, tycker oppositionen som står fast vid att stoppa den omdiskuterade Fas 3.

Det har stormat rejält kring Fas 3, den tredje delen i regeringens jobb- och utvecklingsgaranti. I Fas 3 anvisas deltagarna till en arbetsplats där de får göra jobb som annars inte skulle utföras.

Regeringen skriver i ett pressmeddelande att deltagare i Fas 3 nu ska kunna erbjudas arbetsmarknadsutbildning, men bara om det bedöms kunna leda till jobb. Arbetsförmedlingen och deltagaren ska tillsammans komma fram till vilken utbildning som passar. Ändringen gäller omgående.

Den rödgröna oppositionen vill stoppa alla kommande placeringar i Fas 3 och får stöd av Sverigedemokraterna. På tisdagen fattade de beslut om ett så kallat ”utskottsinitiativ” i arbetsmarknadsutskottet, och eftersom oppositionen då har majoritet i riksdagen kan de få igenom kravet att inga nya personer ska slussas över till Fas 3.

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum