×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Familj kan vräkas efter stenkastning

2011-05-04, Tidningenvision.se

Sonen pekas ut som stenkastare. Nu har MKB, det allmännyttiga bostadsbolaget i Malmö, varnat familjen. Om inte föräldrarna har bättre koll på sonen riskerar de vräkning.

I april kastade ungdomar sten på bilar i ett av MKB:s bostadsområden i Rosengård. En pojke har pekats ut som särskilt drivande i stenkastningen.  Pojkens familj är hyresgäster hos MKB. Bolaget har nu varnat familjen i ett brev, skriver Sydsvenskan.
”MKB ser mycket allvarligt på att ni av allt att döma ej ser efter er son såsom ni är skyldiga att göra såsom föräldrar”, står det i brevet. MKB stödjer sig på hyreslagen som säger att en hyresgäst är skyldig att se till att ”omgivningen inte utsätts för störningar”.

Familjen nekar till anklagelserna om stenkastning.
– Min son har blivit felaktigt utpekad. MKB har bara skickat det här brevet utan att presentera bevis, säger pappan till Sydsvenskan.
 

Oscar Magnusson

oscar.magnusson@sktf.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum