×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Eva Nordmark vald till TCO-ordförande

2011-05-11, Tidningenvision.se

SKTFs förbundsordförande Eva Nordmark valdes i dag till ny ordförande till TCO. ”Tack för ert förtroende, jag känner mig oerhört taggad” sade hon på TCO-kongressen.

Eva Nordmark, som varit ordförande i SKTF sedan 2004, var den enda kandidaten till posten som TCO-ordförande när hon valdes i dag.

I sitt tal till kongressen sade Eva Nordmark att arbetsmiljön kommer att bli en viktig fråga för henne.

– Arbetslivet måste förändras så att människor kan förena det med att ha familj och orkar arbeta fram till pensionen. Det ställer krav på arbetsmiljö, arbetsorganisation och på bättre möjligheter att behålla sin hälsa.

Eva Nordmark presenterade också nya siffror som visar att 27 procent av de yrkesverksamma vill byta yrke.

–Siffrorna visar att det finns många som vill vidare, vill utvecklas och få nya utmaningar i arbetslivet. Därför måste vi få en ny arbetslinje som tar sikte på att varje individs arbetsliv ska bli så framgångsrikt som möjligt.

Eva Nordmarks efterträdare som SKTF-ordförande väljs den 14 juni på ett extrainsatt förbundsmöte. Till dess är förbundets förste vice ordförande Ove Jansson ordförande i SKTF.
 

Lasse Nilsson

lasse.nilsson@sktf.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum