×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

SKTF sticker ut i Norrköping

2011-06-17, Tidningenvision.se

I ett regnigt Norrköping invigdes kaktusparken med SKTF-loggan i fokus i fredags. Annika Strandhäll höll ett av sina första tal som ordförande i fackförbundet.

SKTF 75 år – Fair Union. Så står skrivet i Kaktusparken i Norrköping som invigdes i fredags. Varje år sedan 1926 pryds parken med kaktusar som symboliserar en organisation av något slag. Kriterium är bland annat att organisationen ska vara jubilar och fylla minst 50 år. SKTF var en av 30 som hade ansökt om att få synas i kaktusform.

– Det är otroligt hedrande att SKTF har fått möjligheten att synas i det här sammanhanget. Det har varit stor konkurrens och det är ett kvitto på att vi gör ett bra arbete, säger Annika Strandhäll, vars invigningstal handlade en hel del om Fair Union i ett internationellt perspektiv.

– Många av de rättigheter som vi tycker är självklara i Sverige är långtifrån självklara i andra länder, säger hon, och pekar bland annat på den veckofärska rapport från världsfacken som visar att 90 personer har mördats i världen på grund av sitt fackliga engagemang.

Annika Strandhäll pratade även om hur SKTF arbetar med Fair Union-frågorna på hemmaplan. Och om SKTFs namnbyte i höst.

– Men jag avslöjade inte namnet, trots att jag har pressats hårt från olika håll de senaste dagarna.
 

Lotta Ekstedt

lotta.ekstedt@vision.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum