×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Namnlös frikyrka bildad

2011-06-07, Tidningenvision.se

Baptistförbundet, Missionskyrkan och Metodistkyrkan går samman och bildar en ny frikyrka. Det beslutades i helgen. Ännu saknar kyrkan både namn och ledare.

På bildarmötet den 4 juni sade de tre samfunden ja till att starta en ny gemensam frikyrka. De gamla samfunden avvecklas på sikt och kommer under en övergångsperiod att existera parallellt med den nya kyrkan.

Det finns många frågetecken som ännu inte rätats ut. Tidigare har Equmeniakyrkan varit hetaste namnförslaget, men det ratades på mötet. Nya förslag som presenterades var bland annat Gemensamma missionskyrkan, Treenighetskyrkan, Samfundskyrkan, Allmänna frikyrkan och Jesuskyrkan, skriver tidningen Dagen.

Namnfrågan kommer att avgöras senast 2014 och under tiden är arbetsnamnet Gemensam framtid.

Inte heller ledarfrågan är löst. Valet av kyrkoledare skjuts upp till nästa års kyrkokonferens.
 

Karin Warne

karin.warne@vision.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum