×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Kommun bröt mot alkohollag

2011-06-14, Tidningenvision.se

I nästan 20 år bröt kommunägda Gisleparken i Gislaved mot alkohollagen. Men ingen av kommunens alkoholhandläggare märkte något.

Att servera alkohol får enbart ske på övre plan i Gisleparken, eftersom serveringspersonalen måste kunna övervaka drickandet, enligt alkohollagen. Ändå har besökarna kunnat ta med sig öl och vin ner till entréplan. Det har pågått i 19 år, utan att någon alkoholhandläggare har reagerat, skriver Sveriges Radio Jönköping på sin hemsida.

Men en nyanställd alkoholhandläggare upptäckte nyligen lagbrottet i samband med ett beslut om utökat serveringstillstånd i Gisleparkens bowlinghall, och slog larm.

– Någonstans på vägen har det som stått i alkoholtillståndet försvunnit, ingen har uppmärksammat att man inte haft tillstånd för den här ytan, säger socialchefen i Gislaveds kommun, Monica Svensson, till Radio Jönköping.

Hon lovar nu att det blir stopp för alkohol i Gisleparkens entréplan.
 

Lotta Ekstedt

lotta.ekstedt@vision.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum