×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Fler väljer att abonnera på tandvård

2011-06-28, Tidningenvision.se

Att teckna abonnemang för frisktandvård blir allt populärare. Under förra året ökade antalet abonnemang hos folktandvården med 32 procent.

2008 beslutade Sveriges Folktandvårdsförening att verka för ett införande av en gemensam nationell modell för frisktandvård. Modellen innebär att patienten abonnerar på regelbunden tandvård. Patienten placeras in i en riskgrupp beroende på tandhälsa och betalar utifrån detta en fast avgift per år eller månad.

Nu visar en sammanställning från Sveriges Kommuner och Landsting att 20 av landets 21 landsting och regioner erbjuder abonnemangstandvård. Det är fyra fler jämfört med i fjol. Det enda landsting som står utanför är Västmanland.

Antalet patienter med abonnemang har också ökat det senaste året. Totalt handlar det om 377 300 abonnemang, vilket är 32 procent fler jämfört med motsvarande mätning 2010. Flest abonnemang finns i Västra Götaland, Skåne och Sörmland.

Sara Pramsten

sara.pramsten@sktf.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum