×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Åtalat kommunalråd tar timeout

2011-06-09, Tidningenvision.se

Lars-Erik Salminen (M), kommunstyrelsens ordförande i Solna, tar timeout efter åtalet om mutbrott i samband med bygget av nationalarenan.

–Jag ser fram mot den rättsliga prövningen då jag är övertygad om att den kommer att visa att jag inte har gjort något fel. Stadens riktlinjer är mycket tydliga. I Solna accepterar vi inte mutor och bestickning i någon form, säger Lars Erik Salminen, i ett pressmeddelande.

Lars-Erik Salminen är en av sex personer som åtalats. Enligt åklagaren har han gjort sig skyldig till grov bestickning alternativt medhjälp till grovt mutbrott. De andra åtalade är den tidigare stadsdirektören Sune Reinhold och fyra företrädare för ett byggföretag. 

Enligt åtalet ska Lars-Erik Salminen ha erbjudit Sune Reinhold en "otillbörlig belöning" under sommaren 2007, skriver Dagens Nyheter.

Sune Reinhold, ska sedan ha fått ut drygt 900 000 kronor genom att fakturera ett konsultbolag vid flera tillfällen.
 

Lasse Nilsson

lasse.nilsson@sktf.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum