×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

35 anställda tvingas söka om sina tjänster

2011-06-13, Tidningenvision.se

Det kommunala bolaget Nora Utveckling AB, där bland annat bostadsbolaget ingår, säger upp personalen och låter alla söka jobb i en ny organisation. Oron är stor i personalen.

På onsdag fattar Nora kommun beslut om att organisera om det kommunala bolaget Nora utveckling AB. Förslaget som en konsult lagt på politikernas bord innebär att de anställda får söka om tjänsterna i det nya bolaget som bildas.

I sin utredning konstaterar konsulten bland annat att Norabostäder AB har för många anställda, för höga löner och för många chefer.

–Vi kan inte väja för verkligheten. Norabostäder har byggt upp en snygg fasad men ekonomiskt är det ett misskött bolag, säger kommunalrådet Tom Rymonen (M) i Nerikes Allehanda.

Norabostäders fastighetschef Michael Gustavsson håller inte med om att lönerna är för höga eller att bostadsbolaget har för mycket personal.  Han säger att oron är stor i personalen.

–Vi är förtvivlade, ingen vet var den här utredningen leder. Utredningen säger att åtta personer är övertaliga. Alla undrar om man själv eller någon jobbarkompis är en av dem, säger Michael Gustavsson.
 
 
 

Lasse Nilsson

lasse.nilsson@sktf.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum