×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

21 kommuner får jämställdhetspengar

2011-06-27, Tidningenvision.se

21 kommuner och landsting får dela på 27,5 miljoner kronor för att arbeta med jämställdhetsintegrering. Satsningen ska leda till att kvinnor och män får likvärdig service.

 Det är femte och sista gången som Sveriges Kommuner och Landsting, SKL, fördelar pengar inom ramen för programmet för Hållbar jämställdhet. Totalt har 162 miljoner kronor fördelats till utvecklingsarbeten inom kommun och landsting.

– Satsningen ska leda till konkreta och varaktiga förändringar i kommunernas och landstingens verksamheter, så de kan ge likvärdig service till kvinnor, män, flickor och pojkar. Jämställdhet är en kvalitetsfråga, som bidrar till bättre prioriteringar och att resurser kan användas på ett bättre sätt, säger Carina Sándor, ordförande i styrgruppen för Hållbar Jämställdhet hos SKL, i ett pressmeddelande.

Exempel på projekt som fått pengar denna gång är bland annat ett arbete riktat mot män inom förlossningsvården och könsmedveten biståndsbedömning i socialtjänsten.
 

Sara Pramsten

sara.pramsten@sktf.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum