×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Våld på äldreboende polisanmäls inte

2011-07-19, Tidningenvision.se

Norrköpings kommun kommer inte att polisanmäla de två undersköterskor som misstänks för övergrepp på ett äldreboende.

De båda undersköterskorna anmäldes av deras arbetskamrater enligt Lex Sarah för att bland annat ha tryckt ner spyor i halsen, daskat och sagt elaka saker till de boende. De togs senare ur tjänst med full lön i avvaktan på att kommunen ska besluta om de ska få behålla sina jobb.

För drygt en vecka sedan beslöt chefsåklagare Torsten Angervåg att starta en förundersökning, eftersom han misstänker brott. Men cheferna på vård- och omsorgskontoret tänker ändå inte göra någon polisanmälan mot de två undersköterskorna, skriver Folkbladet.

– Vi har inga blåmärken, filmer eller inspelningar att visa upp. En av undersköterskorna erkänner ingenting och i vissa fall står ord mot ord, säger tillförordnad vård- och omsorgschef, Anette Ödalen, till tidningen.

Enligt Folkbladet har dock en anhörig skickat in en polisanmälan.
 
 
 

Lotta Ekstedt

lotta.ekstedt@vision.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum